SLATINA:Şoferii cumpără detectoare de radar scumpe şi performante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SLATINA:Şoferii cumpără detectoare de radar scumpe şi performante
SLATINA:Şoferii cumpără detectoare de radar scumpe şi performante

Odată cu legalizarea detectoarelor de radar, în 2006, majoritatea şoferilor şi-au achiziţionat un astfel de aparat care le face viaţa mai uşoară în trafic. Şoferii sunt foarte încântaţi de aceste „jucării” şi spun că detectoarele i-au salvat de multe situaţii neplăcute

„Îl am din 2007 şi am dat pe atunci foarte mulţi bani pe el. De la câte amenzi m-a salvat, mi-am scos de mult banii daţi pe acesta. Îl recomand tuturor şoferilor care vor să aibă o călătorie lipsită de amenzi”, a spus Ciprian Ionete, de 30 de ani din Slatina. De asemenea, vânzările de detectoare au crescut foarte mult de când s-au legalizat, iar vânzătorii spun că se vând ca pâinea caldă.”Am vândut toate detectoarele de radar din magazin numai într-o săptămână şi ceva. Sunt la mare căutare şi vânzările cresc la aceste produse. Aşteptăm să primim altele căci numai astăzi au întrebat opt clienţi dacă avem detectoare de radar”, ne-a mărturisit Silviu, angajat al unui magazin de electronice din Slatina.

Detectoare scumpe, detectoare ieftine

Pe piaţă există o gamă foarte largă de astfel de echipamente. Preţul acestora variază de la o marcă la alta, în funcţie de dotările acestora şi este cuprins între 180 de lei şi 3400 de lei. Un detector de radar mai ieftin va detecta toate semnalele emise de uşile benzinăriilor, de un alt detector de radar sau de releele de telefonie mobilă. Pentru a scăpa de neplăcerile aduse de acestea, încercaţi să achiziţionaţi unul care are capacitatea de a filtra inteligent toate semnalele detectate, avertizându-vă numai în cazul unui aparat radar. Un astfel de aparat este mai scump, dar vă scapă de nervii creaţi de avertizările sonore stridente emise de detectoarele ieftine.


Aflaţi din Adevărul de Seară Slatina tot ce trebuie să ştiţi atunci când mergeţi să cumpăraţi un detector de radar!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite