Percheziţii în trei judeţe, la depozite de zahăr şi firme suspectate de evaziune fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Poliţiştii din Olt fac percheziţii, miercuri, în judeţele Dolj, Ilfov şi Mehedinţi, la mai multe depozite de zahăr, dar şi la locuinţele unor administratori de firme suspectaţi de evaziune fiscală, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Claudia Radu, percheziţiile au încreput miercuri dimineaţa, la ora 7.00, iar la acestea participă zeci de poliţişti.

În total, au loc 13 percheziţii - una în Ilfov, una în Drobeta Turnu Severin, trei în comuna doljeană Işalniţa şi opt în Craiova.

Astfel, poliţiştii au descins la mai multe depozite de zahăr, dar şi la locuinţele administratorilor unor societăţi care comercializează zahăr. Ei caută facturi fictive, care ar avea legătură cu un dosar penal mai vechi pe linia evaziunii fiscale cu zahăr de la Corabia.

"Activităţile sunt desfăşurate într-un dosar de evaziune fiscală în sectorul produselor alimentare şi se desfăşoară cu sprijinul poliţiştilor de investigare a fraudelor de la IPJ Dolj, Mehedinţi şi Ilfov, sub coordonarea unui procuror", a declarat Claudia Radu.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite