Slatina:Inspectorii de muncă fac anchetă la service-ul la care a ars microbuzul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina:Inspectorii de muncă fac anchetă la service-ul la care a ars microbuzul
Slatina:Inspectorii de muncă fac anchetă la service-ul la care a ars microbuzul

Inspectoratul Terotorial de Muncă Olt face cercetări în cazul microbuzului care a luat foc la service. Firma Gladiator, care avea service-ul, nu este înregistrată la ITM.

O echipă de inspectori a mers în această dimineaţă pe strada Nicolae Iorga, la firma SC Gladiator SRL, unde funcţionează service-ul. „Din primele cercetări a rezultat că directorul firmei de transport a luat legătura persoanl cu patronul de la service, pentru a solicita reparaţia microbuzului. Urmează ca cei implicaţi să se prezinte la ITM Olt pentru a da detalii despre producerea evenimentului“, a declarat inspectorul Daniel Ghiţă, purtîătorul de cuvânt al ITM.
Microbuzul aparţinând firmei Sucidava din Corabia a aluat foc ieri, în jurul prânzului. Şoferul adusese maşina la reparat, întrucât a observat că se desprinsese o piesă. În timp ce angajaţii service-ului lucrau, o scânteie de la aparatul de sudură a aprins microbuzul. Muncitorii care lucrau la service au plecat de la faţa locului.
 „La sosirea echipajului de intervenţie, microbuzul era cuprins de flăcări în proporţie de peste 85%. În circa zece minute flăcările au fost stinse, însă autovehiculul a fost distrus de flăcări, aproape în întregime“, a spus Cristian Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.
Muncitorii care lucrau la service au plecat de la faţa locului şi nu s-au întors nici astăzi la serviciu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite