Slatina: Se inventariază blocurile care intră în reabilitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Se inventariază blocurile care intră în reabilitare
Slatina: Se inventariază blocurile care intră în reabilitare

O comisie de la Primărie a început azi inventarierea celor 41 de blocuri incluse în prima parte a programului de reabilitare termică.

„Avem 10 zile la dispoziţie ca să analizăm toare aceste imobile. Trebuie să verificăm dacă sunt probleme la fundaţii, dacă sunt construicţii ilegale şi dacă da trebuie să le vedem cum pot intra în legalitate. Aparatele de aer condiţionat vor fi aliniate toate în dreptul balcoanelor şi vom monta o ţeavă care să preia apa de la ele. Verificăm subsolurile, terasele care vor fi izolate şi ele şi care casa liftului”, a explicat Ana Anghel.
Luni cei 5 membrii ai comisiei de inventariere se vor întâlni cu reprezentanţii CEZ, ai firmelor de telefonie fixă şi mobilă, internet penru a găsi o soluţie pentru cablurile numeroase de pe blocuri.
Inventarierea blocurilor se va termina în 10 zile, urmând ca lucrările de reabilitare să înceapă la mijlocul lunii august.
Ministerul Lucrărilor şi Dezvoltării a alocat pentru reabilitarea blocurilor din Slatina 38 400 000  de lei, adică 50% din valoarea investiţiei, iar primăria va da 19 200 000 lei, adică 30% din costuri. Restul vor fi suportate de locatari, adică 700-800 de euro de apartament.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite