Incendiu la Direcţia Finanţelor din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În sala serverelor din cadrul Administraţiei Financiare din Slatina a izbucnit, în această dimineaţă, orele 7.45, un incendiu. Două autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Matei Basarab" Olt au intervenit la faţa locului.

UPDATE ORA 9.10 În prezent, incendiul a fost stins, iar pompierii evaluează pagubele.

Conform reprezentanţilor ISU Olt, incendiul care are loc la Fisc, în Slatina, a izbucnit într-o încăpere unde se afla o persoană care a rămas blocată o perioadă acolo. Angajatul Fiscului a fost însă scos de acolo de pompieri şi se află în afara oricărui pericol.

"Nu se cunoaşte deocamdată cauza incendiului, se lucrează pentru lichidarea lui", a declarat pentru RTV Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt. 

Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Finanţelor Olt, Mihaela Marinescu, intervenţia promptă a pompierilor a dus la salvarea serverului de stocare a informaţiilor fiscale care se afla în sala unde a izbucnit incendiul. În urma incidentului, serverele de stocare a informaţiilor fiscale au suferit avarii minore, urmând ca specialiştii să se ocupe de întreţinerea acestora şi să facă demersurile necesare pentru repunerea rapidă în funcţiune.

Oficialul D.G.F.P. Olt a ţinut să asigure că datele contribuabililor nu au fost afectate de flăcări. În acest moment se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele incendiului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite