Slatina: A lovit un copil şi a fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: A lovit un copil şi a fugit
Slatina: A lovit un copil şi a fugit

Un bărbat de 62 de ani, din Verguleasa, este cercetat de poliţişti după ce a accidentat o fetiţă şi a plecat de la locul faptei.

Accidentul s-a petrecut aseară, în jururl orei 22.30, în comuna verguleasa. Fetiţa, în vârstă de 9 ani, din Drăgăşani, circula neregulamentar, pe şosea, spun poliţiştii rutieri. La un moment dat, ea a fost lovită de o maşinăşi a căzut la pământ rănită. Copilul a fost internat la spitalul din Drăgăşani, dar a fost transferat ulterior la Spitalul Numărul 1 din Craiova. Şoferul a părăsit locul accidetului dar a fost depistat ulterior de oamenii legii.„În cauză au fost întocmite acte premergătoare, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei“, a spus comisarul Claudia radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţe Judeţean Olt.

Copil accidentat şi la Balş

Tot ieri, un băieţel de opt ani, din Balş a fost lovit de o maşină, în timp ce traversa strada prin loc nemarcat, fără să se asigure. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.00, la Balş, iar copilul este internat la spitalul din localitate.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite