Slatina:Un mort şi patru maşini distruse de un şofer băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a murit în urma unui accident rutier grav care a avut loc azi-noapte, pe o stradă din Slatina. Şoferul vinovat era băut.

Accidentul s-a petrecut la ora 3.40, pe strada Tudor Vladimirescu, din pareta de jos a oraşului. Şoferul unui Renault Megane nu a adaptat viteza de deplasare, iar într-o curbă la strânga a intrat pe contrasens.  Alovit trei maşini oprite regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, pasagerul de pe scaunul din dreapta a fost grav rănit.„Militarii de la descarcerare au găsit un bărbat de 34 de ani încarcerat în partea dreaptă faţă a autoturismului.Victima era inconştientă, într-o stare foarte gravă, dar în viaţă. După aproape 20 minute de acţiune, timp în care şi ambulanţierii i-au acordat victimei prim ajutor de urgenţă, trupul bărbatului a fost scos din fiarele contorsionate şi transportat de cadrele medicale de la Ambulanţă, la Unitatea Primiri Urgenţe  a spitalului Slatina“, a declarat Cristian Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.Cu toate eforturile medicilor de la Urgenţe, victima a decedat.
Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul. „Poliţiştii rutieri l-au testat pe şoferul autoturismului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă“, a spus comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

image
Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite