Slatina: Un adolescent a fugit dintr-o căsuţă familială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Un adolescent a fugit dintr-o căsuţă familială
Slatina: Un adolescent a fugit dintr-o căsuţă familială

Un băiat aflat în grija statului este căutat acum de polişişti, după ce a părăsit casa de tip familial în care locuia şi nu s-a mai întors.Reprezentanţii de la Protecţia Copilului cred că adolescentul a plecat la mama sa, în Bucureşti.

Alin Ene, în vârstă de 16 ani a fost declarat dispărut în cursul zilei de ieri, de un supraveghetor de la căsuţa de tip familial în care adolescentul locuia. Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat că tânărul a vorbit ultima dată la telefon cu colegii săi, marţi seara.
 „Tânărul a spus că o să revină în câteva zile, fără a preciza exact locul unde se află.Semnalmentele sale sunt: 1,80 metri înălţime, păr şuviţat, lung, ochi căprui.La data dispariţiei, era îmbrăcat cu blugi de culoare albastră, tricou de culoare albă; iar în picioare purta  tenişi de culoare albă. Oricine poate da relaţii despre persoana dispărută este rugat să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie“, a explicat comisarul Claudia radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

A plecat de dorul mamei

Reprezentnaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protrecţia Copilului (DGASPC) Olt spun că băiatul a plecat de mai multe ori din căsuţa de tip familial în care locuieşte.
„De obicei pleacă în Bucureşti, acolo unde locuieşte mama sa. Chiar dacă aceasta îl reneagă, tânărul obişnuieşte să meargă să o caute. Noi dorim să facem demersurile necesare pentru a-l putea trasfera într-un centru de plasamnet sau într-o căsuţă de tip familial din Capitală, pentru a fi mai aproape de mama sa“, a explicat Luminiţa Tudora, directoarea DGASPC.
Alin se află în grija statului de când era mic, iar angajaţii de la Protecţia Copilului spun că este un copil cuminte şi liniştit. Atunci când fuge din centrul de plasament nu obişnuieşte să fure sau să facă scandal.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite