Slatina:Bătut de rromi după ce a accidentat un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina:Bătut de rromi după ce a accidentat un copil
Slatina:Bătut de rromi după ce a accidentat un copil

Un şofer al Companiei de Apă Slatina, care a accidentat astăzi, în timp ce se deplasa cu maşina la o intervenţie, un copil de un an şi jumătate de etnie rromă, a fost bătut de rromii de pe Strada Panselelor.

Eremia Dumitru se deplasa cu maşina la o intervenţie pe strada Panselelor şi a dat peste un copilul care a  fugit dintr-o curte. „Mergeam la o intervenţie pe strada Panselelor, când dintr-o curte a ieşit în fugă un băieţel, pe care nu l-am mai putut evita şi l-am lovit. Aveam patru, cinci kilometri la oră si am frânat imediat. Am frânat în maxim 50 de centimetri.”, ne-a declarat Dumitru Eremia.
Imediat după producerea accidentului, familia băieţelului şi cei ce se aflau pe stradă l-au agresat pe şofer, luându-l la bătaie cu pumnii şi picioarele şi spărgându-i parbrizul maşinii cu pietre. „Când m-am dat jos din maşină m-au luat la bătaie cu pumnii şi picioarle, mi-au rupt cămaşa de pe mine, iar unul dintre ei mi-a smuls lanţul de aur de la gât”, ne-a povestit Dumitru. După sosirea jandarmilor şi a poliţiei  spiritele s-au mai calmat, iar rudele micuţului strigau la şoferul maşinii „Meritai şi mai multă bătaie nesimţitule. Ai scăpat uşor! Tu nu te uiţi pe unde mergi cu maşina, tu nu ai claxon? Dacă omorai copilul? Meritai mai multă bătaie!”, a exclamat un cetăţean din mulţimea furioasă. Copilul în vârstă de un an jumătate a fost transportat la spital.

Vom reveni cu amănunte.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite