Zeci de tone de cereale împrăștiate pe stradă la Colonești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autotren s-a răsturnat astăzi, în jurul orelor 12.00, la granița județului Olt cu Argeș, respectiv pe DN 65 – E 574, în comuna Colonești. În urma accidentului, șoferul s-a ales doar cu zgârieturi, dar zeci de tone de cereale s-au împrăștiat în stradă.

Incidentul rutier a fost anunțat la numărul de urgență 112 de șoferii participanți la trafic în zona menționată. Un echipaj al SMURD Scornicești s-a deplasat de urgență la fața locului pentru a acorda primul-ajutor. Din fericire, paramedicii nu au avut probleme în salvarea unei victim care era chiar șoferul.
“Conducătorul auto a fost găsit în afara autotrenului, era conştient, stabil hemodinamic şi respirator. Din ce mi-au spus colegii care au intervenit, acesta prezenta doar zgârieturi minore la un picior”, a declarat comisarul-șef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.
După ce a beneficiat de primele îngrijiri medicale, conducătorul auto - Gheorghe V., de 33 de ani, din Timişoara – a refuzat să fie transportat la spital. El a fost testat cu un aparat etilotest și a reieșit că nu băuse. Polițiștii au stabilit că accidental a avut loc din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic.
În urma accidentului nu au mai fost alte persoane rănite și nici vehicule avariate. Traficul rutier în zonă s-a derulat fără întreruperi deoarece tirul cu cereale s-a răsturnat în curbă, în partea exterioară a acesteia, marfa transportată împrăștiindu-se pe o suprafață redusă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite