UPDATE Zăpada închide drumurile din Olt. Vezi aici pe ce tronsoane de drum judeţean nu se mai circulă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi codul portocaliu de ninsori abundente nu a intrat în vigoare, în judeţul Olt a început să ningă deja, iar căderile de zăpadă încep să creeze probleme de drumurile din judeţ.

UPDATE ORA 16.45 Autorităţile au închis, începând cu ora 16.00, noi tronsoane de drum. Nu se mai circulă pe DJ 546 A Brebeni-Schitu, DJ 642 A Vlădila-Rotunda, DJ 703 Tufeni-limita cu judeţul Teleorman.

ORA 15.10 Centrul Operaţional al ISU Olt a anunţat închiderea altor două drumuri judeţene. Astfel, începând cu ora 15.10 a fost oprită circulaţia pe tronsoanele DJ 546 C Potcoava-Perieţi şi DJ 546 D Potcoava-Movileni. Reamintim că nu se circulă nici pe DJ 542 Caracal-Redea-Rotunda şi DJ 641 Caracal-Cezieni.

ORA 14.43 Autorităţile au anunţat în urmă cu puţin timp închiderea primelor tronsoane de drum din Olt. „Pentru a se evita blocarea autoturismelor şi persoanelor pe tronsoanele de drum unde ninge abundent şi zăpada este viscolită, la ora 14.00, au fost închise următoarele drumuri judeţene: DJ 542 Caracal-Redea-Rotunda şi DJ 641 Caracal-Cezieni“, a spus plutonierul Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt. Pe celelalte drumuri naţionale şi judeţene care traversează judeţul se circulă în condiţii de iarnă. Deocamdată nu sunt probleme în alimentarea cu energie electrică.
Judeţul Olt va intra sub avertizare „Cod portocaliu“ de ninsori duminică, la ora 18.00, însă şi până atunci vom avea parte de ninsori şi intensificări ale vântului.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite