Zăpada a făcut o nouă victimă în Slatina. Un copil a ajuns la spital după ce a căzut peste el omătul de pe casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilul a fost transportat la spital cu o ambulanţă (foto arhivă)
Copilul a fost transportat la spital cu o ambulanţă (foto arhivă)

Un copil de 4 ani, din Slatina a ajuns vineri la spital după ce s-a prăbuşit peste el zăpada de pe acoperişul casei. Băiatul nu a fost rănit grav, însă a rămas sub supraveghere medicală. Acesta este al doilea incident de acest fel petrecut în această iarnă în Slatina.

Băiatul de numai 4 ani locuieşte pe strada Grădişte din municipiul Slatina. Se pare că cel mic se juca în curte, moment în care o bucată mare de zăpadă s-a desprins de pe acoperişul casei şi a alunecat peste el. Copilul a fost acoperit în totalitate de omăt. Părinţii cu ajutorul vecinilor au reuşit să îl scoată din zăpadă în aproximativ 10 minute. El a suferit câteva leziuni, iar un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă l-a transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.
Topirea zăpezii a făcut deja două victime în Slatina. La începutul acestei săptămâni, o elevă de 12 ani, a Colegiului Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu“ din municipiu a ajuns la spital după ce i-a căzut în cap zăpada de pe acoperişul şcolii. Din fericire, fata nu a fost rănită grav.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite