Slatina: Weekend plin pentru poliţiştii olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Corabia au avut parte de un weekend foarte aglomerat zilele trecute. Aceştia au prins mai mulţi şoferi care nu au respectat regulile de circulaţie.

Poliţiştii din Corabia au depistat ieri un tânăr de 18 ani în comuna Urzica în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. La numai câteva ore de la acest incident, o patrulă din cadrul oraşului Corabia l-a prins  pe un bărbat de 35 de ani din comuna Vădăstriţa în timp ce conducea autoturismul având permisul suspendat.

De asemenea,  o oră mai târziu poliţiştii din Corabia au depistat un alt bărbat de 35 de ani tot din comuna Vădăstriţa care conducea autoturismul în timp ce se afla sub influenţa băuturilor  alcoolice. În urma testării cu etilotestul oamenii legii au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat  la Spitalul oraşului Corabia, pentru recoltarea de probe biologice de sânge. “În ambele cause  au fost întocmite acte procedurale, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având permisul suspendat şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, peste limita legală”, a spus Claudia Radu, purtoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite