Slatina: Weekend plin de evenimente rutiere pe şoselele judeţului Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nerespectarea regulilor de circulaţie de către şoferi, a condus şi în acest weekend la producerea mai multor accidente de circulaţie în judeţul Olt.

Primul evenimet rutier s-a produs în comuna Rotunda, unde o tânără de 26 de ani din Bucureşti a pierdut controlul maşinii şi a intrat cu autoturismul într-un şanţ. În urma impactului toţi cei patru pasageri ai maşinii printre care şi un m,inor de patru ani au fost transportaţi la Sptalul Caracal pentru a li se acorda îngrijiri medicale, dar nu a fost necesară internarea niciunuia din cei aflaţi în maşină. Conducătoarea auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În aceeaşi zi în comuna Perieţi un minor de 10 ani a încercat să depăşească cu bicicleta un tractor aflat pe şosea, fără să se  asigure şi a fost lovit de un autoturism ce mergea regulamentar din partea opusă. În urma incidentului, copilul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Slatina, unde a rămas sub observaţie medicală.

Ultimul eveniment rutier a avut loc în această dimineaţă pe D.N. 65 la ora 03.40, în comuna Găneasa. Un bărbat de 22 de ani din Bucureşti a pierdut controlul maşinii într-o curbă periculoasă, din cauza neatenţiei şi s-a răsturnat în afara drumului. Acesta a fost scos din maşină cu ajutorul echiapajului de descarcerare. În urma accidentului  bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Slatina pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

În toate cele trei cazuri, şoferii sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite