Vilă tip duplex distrusă de o veioză la Crâmpoia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un puternic incendiu izbucnit în după-amiaza zilei de marţi – 8 mai, la o vilă tip duplex din comuna Crâmpoia, s-a soldat cu pagube imense pentru proprietar. Cauza incendiului a fost stabilită de către pompieri ca fiind o banală veioză electrică uitată în funcţiune de locatari.

Incendiul a fost semnalat în jurul orelor 17.30. Pompierii din cadrul Detaşamentului Slatina al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Matei Basarab” Olt au intervenit în comuna Crâmpoia, pe strada Pădurii, pentru stingerea incendiului izbucnit la o vilă tip duplex, proprietate a lui Vasile R. La locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, precum şi un echipaj de prim-ajutor.
„Militarii au găsit în flăcări acoperişul vilei şi bunurile de la etajul acesteia. În ciuda eforturilor militarilor, care au acţionat aproximativ patru ore pentru izolarea şi lichidarea incendiului, au fost distruse de flăcări acoperişul casei pe circa 80 metri pătraţi, bunurile din opt camere de locuit însemnând produse electronice şi electrocasnice, mobilier, articole de îmbracaminte, acte personale, tâmplăria din PVC de la uşi şi ferestre, izolaţia termică a acoperişului şi a camerelor de locuit. Valoarea bunurilor distruse am estimat-o la 75.000 lei, dar trebuie menţionat că a, salvat de la distrugere alte bunuri evaluate la peste 80.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonier Alin Băsăşteanu.

image

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

În urma cercetărilor, pompierii au stabilit drept cauză cea mai probabilă a izbucnirii incendiului ca fiind o veioză electrică lăsată de proprietari sub tensiune, flăcările propagându-se ulterior la întregul etaj al imobilului. Echipajul SMURD a acordat îngrijri medicale unei femei de 29 de ani, respectiv Georgiana R., care a prezentat tahicardie, agitaţie, ameţeli şi greţuri din cauza monoxidului de carbon inhalat în timpul intervenţiei. Victima a refuzat transportul la spital.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite