Victima beizadelei lui Cepăreanu a decedat la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Abagiu, de 29 de ani, băiatul lovit de către Remus Cepăreanu (28 ani) în seara de 6/7 mai în incinta unui bar din satul Dranovăţu, comuna Găneasa, a decedat în cursul zilei de luni - 22 mai, la Spitalul nr. 1 din Craiova unde fusese transferat în noaptea când a avut loc incidentul. Agresorul este fiul primarului din comuna Cârlogani, Ovidiu Cepăreanu (PDL), fost comandant al Poliţiei Rutiere Olt.

Incidentul dintre cei doi tineri a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 6/7 mai, într-un bar din satul Dranovăţu, comuna Găneasa. Conflictul ar fi izbucnit pe fondul consumului de alcool. Comisarul-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ, a declarat, la momentul cu pricina, că agresorul l-ar fi împins pe cel de-al doilea tânăr după o discuţie în contradictoriu, acesta din urmă dezechilibrându-se şi lovindu-se cu capul de o suprafaţă de beton din incinta barului, după care şi-a pierdut cunoştinţa.
Victima a fost iniţial transportată la Spitalul Judeţean din Slatina de unde, la scurtă vreme, a fost transferată în comă la Spitalul nr. 1 din Craiova. În această dimineaţă, tânărul de 29 de ani a decedat la spitalul craiovean, după mai bine de două săptămâni de comă. „Suspectul este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte şi riscă între 5-15 ani închisoare”, a precizat comisarul-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ.

Rebel şi la volan

Remus Cepăreanu nu se află la primul conflict cu legea. În anul 2009, acesta a provocat un accident la intrarea în municipiul Slatina după ce s-a urcat băut la volan. Mai exact, pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, fiul fostului şef al Poliţiei Rutiere Olt a pierdut controlul maşinii, după care s-a răsturnat de mai multe ori în parcarea hotelului “Zytto”. Din accident a rezultat rănirea unui tânăr pasager în autoturism. Testat cu aparatură specifică, Remus Cepăreanu a fost înregistrat cu o alcoolemie în concentraţie de 1,03 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite