Vezi aici cum s-a distrat Mădălina Ghenea la petrecerea lui Leonardo DiCaprio!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotomodelul s-a distrat la petrecerea iubitului alături de mama şi de mătuşile lui Leonardo DiCaprio.

Mădălina Ghenea, iubita lui Leonardo DiCaprio nu a lipsit de la petrecerea actorului. Aceasta a stat la masă cu mama şi rudele iubitului. „Leo a aşezat-o la masa unde a stat el împreună cu familia sa. Se pare că Mădălina se ştia deja cu mama actorului, acesta prezentându-i-o cu câteva zile înainte de petrecerea lui. Irmelin DiCaprio, mama lui Leo, a plăcut-o mult pe Mădălina. Mama soacră este foarte acră cu cam toate fostele prietene ale fiului său, nimeni nu-i este pe plac. Mădălina a fost însă foarte degajată şi s-a simţit în largul ei la petrecere. A dansat şi a stat cu Irmelin la poveşti toată noaptea“, a povestit pentru Click! o sursă din anturajul fotomodelului. Mădălina Ghenea a zburat de la Milano la New York, locul unde s-a ţinut petrecerea pe 11.11.2011.

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO!

Mădălina Ghenea (foto Facebook)

Un ceas, cadoul lui Leo

Fotomodelul născut la Slatina s-a întâlnit la eveniment şi cu alte vedete internaţionale, precum Naomi Campbell, logodnicul său Vladislav Doronin şi actorii Edward Norton şi Bradley Cooper. Petrecerea s-a ţinut într-un club exclusivist din New York. Mădălina Ghenea i-a făcut cadou lui Leonardo DiCaprio un ceas care a costat câteva zeci de mii de euro, scriu jurnaliştii de la Click!.
Fotomodelul şi actorul din „Titanic“ au fost fotografiaţi împreună luna trecută, la vila lui Leonardo DiCaprio din Australia.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite