Verdictul primit de Bercea pentru evaziune, contestat de procurorii olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bercea Mondialu’ nu scapă de necazuri nici după gratii
Bercea Mondialu’ nu scapă de necazuri nici după gratii

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au înaintat recurs împotriva sentinței primit pe 13 martie de Sandu Anghel, alias Bercea Mondialu’, pentru infracțiunile de evaziune fiscală și spălare de bani.

Mai exact, procurorii nu sunt de acord cu faptul că inculpatul a fost condamnat, practic, doar pentru o infracțiune, respectiv cea de spălare de bani, pentru care a primit o condamnare de doi ani cu executare. Despre cealaltă infracțiune de la dosar pe care procurorii au reținut-o în sarcina lui Bercea - evaziune fiscală, judecătorul de caz a apreciat ca, pentru aceasta, inculpatul să primească doar o amendă penală de 2.500 lei deoarece ar fi returnat prejudiciul către ANAF București în valoare de 333.153 lei.
„În şedinţa de analiză a Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt din data de 14 martie s-a hotărât declararea apelului împotriva sentinţei penale nr. 47/13 martie 2012 privind pe inculpatul Anghel Sandu. În acel dosar inculpatul a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor de spălare de bani şi evaziune fiscală. Apelul se va judeca la Curtea de Apel Craiova”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului. Recursul se va judeca la Curtea de Apel Craiova.
Din luna februarie a anului trecut, Bercea se află după gratii la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Craiova după ce a fost arestat pentru înjunghierea lui Ionuț Anghel, zis Mercedes, un nepot. Interlopul a fost condamnat pentru această infracțiune, pe data de 22 februarie a.c., la șapte ani și șase luni închisoare cu executare.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite