Vâlcov a fost înfiat de PSD și va candida din partea USL la Primăria Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darius Vâlcov a trecut la PSD
Darius Vâlcov a trecut la PSD

Darius Vâlcov, fost primar al municipiului Slatina și președinte al filialei județene a PDL în ultimii 12 ani, este, începând de astăzi, membru oficial al PSD, partid pe care, până mai ieri-alaltăieri, l-a hulit cu orice prilej. Vâlcov va candida pe 10 iunie la primăria urbei pe care a fost nevoit să o părăsească după ce, marți – 27 martie, a demisionat din toate funcțiile deținute în PDL.

Anunțul trecerii intempestive la PSD, partid împotriva căruia a luptat din răsputeri din anul 2000 de când a deținut șefia PDL Olt, a fost făcut de Darius Vâlcov chiar de la sediul noi formațiuni politice adoptive de pe bulevardul A.I. Cuza, care l-a avut alături pe președintele PSD, Victor Ponta, și secretarul general Liviu Dragnea.
„De astăzi am adeziune la PSD şi voi candida din partea USL pentru un nou mandat de primar al municipiului Slatina la alegerile din 10 iunie”, a declarat Vâlcov, care a reiterat că „motivul” pentru plecarea din PDL și sosirea sa în PSD ar fi dată de lipsa de sprijin financiar de la centru pentru anumite investiții de la Slatina
La rândul său, președintele Paul Stănescu, subiect de mișto pentru Vâlcov până mai anii trecuți, a dezvăluit că ar fi avut discuții cu primarul Slatinei de a trece de la PDL, la PSD, încă de acum câțiva ani: „Prima discuţie cu Darius Vâlcov pentru acest proiect a fost după alegerile din 2009. Consider că am ajuns la o maturitate politică şi era momentul să ne gândim la ce trebuie să facem. Am lucrat foarte bine la câteva proiecte. Nu este un proiect de interes personal, şi eu şi Darius Vâlcov avem prima şansă la funcţiile de preşedinte de Consiliului Județean, respectiv cea de primar la Slatina".

Paul Stănescu, președintele CJ Olt, a spus că primele discuții despre "înfierea" lui Vâlcov au fost în 2009

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

După lansarea candidaturii lui Vâlcov la Primăria Slatina din partea PSD, liderii centrali și județeni ai PSD, plus noua “achiziție”, s-au îndreptat către sediul Consiliului Județean unde au avut o întâlnire cu membrii ai partidului din judeţ.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite