VIDEO Reabilitarea Colegiului Agricol Slatina, la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegiul Agricol Slatina va fi reabilitat până anul viitor cu fonduri europene şi va avea racord nou la canalizarea oraşului. Ieri s-a înscris pe SEAP oferta de licitaţie a lucrării cu finanţare nerambursabilă.

Colegiul Naţional Agricol, reabilitat cu peste 8 milioane lei

Primăria Slatina a lansat ieri proiectul „Reabilitare şi extindere clădiri Colegiul Naţional Agricol Carol I Slatina”, cu o valoare de 8,33 milioane lei, din care 5,29 milioane lei din Fondul European de Dezvoltare Regională. Contractul a fost semnat în aprilie, administratorul public Minel Prina anunţând că ieri a lansat oferta de licitaţie pe SEAP. „Sper să nu fie probleme în documentaţia de atribuire, iar săptămâna viitoare să apară pe site. Sper să participe cât mai muţi ofertanţi, să putem alege. Mi-aş dori ca acest edificiu să se realizeze în maximum şase luni de zile de la semnarea contractului de execuţie. Termenul de 21 de luni din proiect este extrem de larg. Cu siguranţă anul viitor vom avea colegiul modernizat. Procesul educativ nu va fi afectat de lucrări, cel mult cazarea, însă gradul de ocupare al căminului este mult sub numărul de cazare. Vom face un program de intervenţie pe etaj”, spune Prina.
Proiectul prevede reabilitarea corpului şcolar- sală festivităţi la parter, laboratoare la etaj; reabilitarea internatului- reizolare termică, recompartimentarea şi reamenajarea celor trei etaje; extinderea cantinei; reamenajarea clădirii atelierului mecanic şi refacerea racordului de canalizare pentru toate componentele incintei şi executarea unui nou racord la sistemul municipal aflat la o distanţă de aproximativ 800m.
La acest colegiu învaţă peste o mie de elevi din tot judeţul.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite