Uşi deschise la Palatul Copiilor din Slatina pentru viitoarea generaţie de sportivi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii slătineni pot alege dintre numeroase activităţi distractive
Tinerii slătineni pot alege dintre numeroase activităţi distractive

Începutul lunii octombrie înseamnă şi debutul unui nou an educaţional la Palatul Copiilor şi Elevilor „Adrian Băran“ din Slatina.

Instituţia de învăţământ specializată în activităţi extraşcolare vine anul acesta cu o ofertă generoasă care include şi cercuri nou înfiinţate. Cercurile sportive, artistice şi tehnice sunt deschise pentru preşcolarii cu vârsta cuprinsă între patru şi şase ani, pentru elevi şi pentru liceeni.
Slătinenii pasionaţi de sport au acum şansa să se înscrie la unul dintre cele şase cercuri din această ramură. Aceştia pot alege karting, dans modern, gimnastică sportivă, gimnastică ritmică, gimnastică sau tenis de câmp. Vestea bună este că sunt peste 260 de locuri libere la cercurile sportive, însă vestea proastă este că acestea au fost ocupate în proporţie de 85 la sută. Dacă nu v-aţi înscris până acum, ar fi bine să vă grăbiţi, pentru a fi siguri că veţi mai găsi un loc liber.

Înscrierile se fac la palat

Profesorii de la palat îşi „ademenesc“ viitorii elevii cum ştiu ei mai bine. „Eu lucrez şi cu preşcolari dar şi cu elevi cu performanţă. Pentru anul educaţional 2011-2012 sunt 40 de locuri libere la gimnastică. Îmi place să descopăr noi talente şi caut copii cu o dezvoltare fizică armonioasă sau micuţi care vor să-şi corecteze unele deficienţe fizice. Cursurile vor avea loc după-amiaza“, a spus Viorica Sandu, profesor la cercul de gimnastică. Dacă eşti băiat şi nu vrei să faci gimnastică sau dansuri, te poţi înscrie la cercul de karting. Aici nu ai numai şansa de a face sport ci şi de a deprinde tainele şofatului. La cercul de karting sunt 40 de locuri libere. „Cursurile sunt gratuite şi se adresează preşcolarilor (4-6 ani), elevilor şi liceenilor. Înscrierile se fac la secretariatul unităţii din strada Drăgăneşti, nr.35, de luni până vineri între orele 8.00 – 16.00  sau la telefon 0249.431877“, a spus Iliuţă Brăileanu, directorul Palatului Copiilor din Slatina.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite