Urmărit naţional, prins pe peronul gării din Caracal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a primit o sentinţă de doi ani închisoare după ce a bătut “măr” un localnic din comuna natală
Bărbatul a primit o sentinţă de doi ani închisoare după ce a bătut “măr” un localnic din comuna natală

Un tânăr din comuna Văleni care se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea a fost depistat, ieri, pe peronul gării din oraşul Caracal.

Poliţiştii din cadrul postului de poliţie T.F. Caracal, împreună cu jandarmii din cadrul Detaşamentului 4 Caracal, l-au depistat pe peronul gării din Caracal pe Alin F. (25 ani), din comuna Văleni, care fusese dat în urmărire naţională pentru că s-a sustras de la executarea unei sentinţe a Judecătoriei Caracal care îi “rezervase” o pedeapsă privativă de libertate de doi ani pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă.
“La sfârşitul anului 2010, în timp ce se afla pe una dintre uliţele din comuna natală Văleni, tânărul în cauză a agresat un localnic şi i-a adresat injurii, lovind-ul apoi cu un corp contondent peste corp ce i-au provocat leziuni care au necesitat 70–80 de zile de îngrijiri medicale”, a afirmat comisarul-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.
Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Olt în aşteptarea indicaţiilor magistraţilor în ce priveşte locul unde îşi va executa pedeapsa iniţială.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite