Urmărire ca-n filme pentru prinderea unor hoţi de ţiţei la Potcoava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane riscă să ajungă la închisoare pentru şapte ani după ce au fost identificaţi ca fiind autori ai unui furt de produse petroliere.

Totul a ieşit la iveală zilele trecute, după ce poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Potcoava şi jandarmi de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare obişnuit pe raza localităţii menţionate, au nimerit într-o urmărire de maşini. Mai exact, agenţii de pază din cadrul unei societăţi de pază se aflau în urmărirea unui autovehicul ai căror pasageri transportau ţiţei. Echipajul oamenilor legii a urmărit autovehiculul pe D.J. 546 B, observând că, în timpul cursei, suspecţii au părăsit la un moment dat carosabilul, au pătruns pe un drum agricol unde au aruncat din maşină trei butoaie metalice a câte 200 litri, toate pline cu produs petrolier. După aceea, urmăriţii au abandonat autovehiculul şi au fugit.
“Din cercetările ulterioare s-a stabilit că produsul petrolier a fost sustras din batalul sondei nr. 995 de pe raza comunei Movileni, iar autoturismul folosit la săvârşirea infracţiunii aparţinea lui Ionuţ O., de 24 de ani, din Potcoava. Odată identificat proprietarul maşinii au fost descoperiţi şi ceilalţi participanţi la infracţiunea respectivă în persoana lui Florin S., de 26 de ani, şi Alin F., de 20 de ani, ambii din Potcoava. Cei trei sunt acuzaţi acum de săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a afirmat comisarul-şef Claudia Radu, ofiţer de presă al IPJ Olt.
Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de acuzaţiile aduse, cei în cauză riscă şapte ani la închisoare. Produsul petrolier sustras, în cantitate de 600 litri, a fost predat reprezentanţilor unei societăţi de distribuţie a produselor petroliere, care urmează să stabilească prejudiciul cauzat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite