OOPS ! Unul dintre pompierii acuzaţi de proxenetism, confundat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Printre cei “săltaţi” de poliţişti s-a aflat şi un pompier care a fost confundat cu un membru al reţelei
Printre cei “săltaţi” de poliţişti s-a aflat şi un pompier care a fost confundat cu un membru al reţelei

Poliţiştii l-au confundat pe unul dintre cei doi pompieri “săltaţi” joi, 5 aprilie, în urma unei acţiuni comune ce a vizat desfiinţarea unei reţele de prostituţie ce acţiona în Caracal şi la care au participat mascaţii de la Serviciul de Intervenţie Rapidă al IPJ Olt, Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Olt, procurori de la Biroul Olt al DIICOT şi jandarmi. Drept urmare, pompierul în cauză a fost exon

Pompierul Daniel Laurenţiu Marin (29 de ani), originar din comuna Dioşti, judeţul Dolj, lucrează din anul 2006 în cadrul ISU Olt, la subunitatea din comuna Osica. Joi dimineaţă, acesta a fost “săltat” de acasă de poliţişti şi, alături de alte 20 de persoane, a fost transportat cu duba la sediul SCCO Olt pentru a fi audiat în legătura cu implicarea sa într-o reţea de prostituţie şi trafic de minore. După mai bine de opt ore de audieri, poliţiştii au ajuns la concluzia că l-au confundat pe pompier cu altă persoană care, din fericire, s-a aflat printre cei aduşi la Slatina de la Caracal. Totuşi, se pare că pompierul nu era chiar străin de reţeaua în cauză, acesta fiind un client al fetelor implicate. Deşi a scăpat de acuzaţiile dure iniţiale, acesta are interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu pentru 29 de zile.
Alături de pompierul din Dolj s-a aflat un alt pompier, Claudiu Nelu Ţeculescu (42 de ani), angajat tot din 2006 al subunităţii din Caracal unde îşi avea şi domiciliul. Judecătorii de la Tribunalul Olt au decis, vineri – 6 aprilie, ca numai patru persoane dintre şase învinuite iniţial să primească mandate de reţinere pentru 29 de zile. Acestea sunt: Daniel Marinel Bogdan (39 ani, considerat şeful reţelei de proxeneţi, n.a.), soţia acestuia - Simona Mirela Bogdan (23 ani), Marinel Lăutaru (42 ani), plus pompierul Claudiu Nelu Ţeculescu.
“Inculpaţii sunt acuzaţi că, în perioada martie 2011 - martie 2012, au racolat peste 25 de tinere, dintre care 18 minore - majoritatea din Caracal, pe care, după ce întreţineau cu ele relaţii sexuale şi le filmau pe ascuns, apoi le ameninţau cu imaginile că le vor spune părinţilor sau le vor posta pe Internet dacă nu vor întreţine relaţii sexuale şi cu alţi bărbaţi. Suspecţii cereau clienţilor fetelor între 100 - 300 de lei pentru un act sexual. Membrii grupării au obţinut în acest mod peste 65.000 de lei”, a declarat comisarul-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt. Cei arestaţi sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite