Slatina: Swindon Town a provocat primul eşec al Universităţii în Austria (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Swindon Town a provocat primul eşec al Universităţii în Austria (GALERIE FOTO)
Slatina: Swindon Town a provocat primul eşec al Universităţii în Austria (GALERIE FOTO)

Universitatea Craiova a fost învinsă cu 1-0, suferind astfel prima înfrângere din stagiul de pregătire din Austria, după ce în precedentele trei amicale înregistrase două victorii şi o remiză.

Menajat meciul trecut, Wobay a fost titular, fiind folosit, în premieră la Craiova, ca fundaş stânga, post pe care leonezul evoluează la echipa naţională. După golul marcat de englezi, Dina a fost aproape de egalare, dar şutul său a fost respins în corner de portarul Phil Smith. Până la pauză, Ştiinţa a mai avut alte patru ocazii de gol, prin M. Costea, Dănănae şi Dina, însă goalkeeperul englezilor s-a dovedit imbatabil.

Universitatea a început meciul în formula: S. Lung jr. - Dănănae, V. Găman, R. Barbu, Wobay - Prepeliţă, Nicolae, Dilevski, M. Costea - Dina, Baird.

La pauză, Wobay a fost înlocuit cu Bărboianu. Pe parcurs au mai intrat Dorel Stoica, în locul lui Dilevski, şi Vali Badea, în locul lui Baird. Mitchell, Buşu (uşor accidentaţi), Rose, Şoavă şi Florin Costea au fost menajaţi. În această parte secundă, Universitatea a mai avut două şanse de gol, prin Baird şi Dina, ultimul marcând în minutul 75, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Stălinescu a dat vina pe portarul englez

Şeful delegaţiei oltene, Dan Stălinescu, a explicat eşecul Universităţii. „Am jucat bine, dar am întâlnit o echipă foarte bine organizată. Am avut foarte multe ocazii, dar ei au avut un portar foarte bun, care a închis poarta la fiecare acţiune a noastră. A venit golul lui Mihai Dina pe final, dar a fost la limita ofsaidului şi a fost anulat. În rest, ei au mai avut o ocazie în afară de cea în care au înscris, dar Lung a fost la datorie şi a blocat foarte bine. Florin Costea nu are nimic, însă este menajat, mâine avem încă un meci amical în compania formaţiei VfL Wolfsburg II, care este echipa a doua a campioanei Germaniei şi vor fi şi câţiva jucători de la prima echipă”, a spus Stălinescu pentru site-ul oficial al clubului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite