Slatina: Universitatea caută redresarea la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltenii nu se mai uită în spate şi speră ca de la Timişoara să înceapă revirimentul echipei. Ştiinţa joacă astăzi, de la ora 21.00, cu Poli, pe stadionul „Dan Păltinişanu“, unul care a purtat mereu noroc juveţilor.

Citeşte şi:

Cum s-a soluţionat cererea Craiovei de schimbare a centralului

Ce au făcut alb-albaştrii înainte de meci

SONDAJ / Ce va face Ştiinţa la Timişoara?

Ce părere are Mititelu despre partida de la Timişoara

Cum au ajuns oltenii în Banat

Craiova a adunat doar şapte puncte după şapte etape, mult prea puţin pentru pretenţiile conducerii şi ale suporterilor. Eşecul din runda trecută, 3-4 acasă cu Rapid, a produs schimbări la echipă, oltenii prezentându-se în Banat cu un alt staff tehnic. Noul antrenor, Eugen Neagoe, le-a cerut elevilor săi să nu se mai gândească la ce a fost şi să se concentreze la partidele care vor urma.

Avem un meci foarte greu la Timişoara, contra unei echipe care evoluează în Liga Europa, dar Universitatea trebuie să joace oriunde la victorie şi să-şi impună jocul. De când am venit la club, m-am concentrat asupra acestui joc, chiar dacă am debutat pe bancă în meciul de cupă. Scopul nostru este să aducem lumea din nou la stadion şi nu o putem face decât prin rezultate. Aşa că trebuie să obţinem un rezultat bun la Timişoara. Este important să nu primim gol, pentru că ne vom crea ocazii şi sper să transformăm cel puţin una dintre ele“, a spus Eugen Neagoe.

„Sperăm ca sâmbătă, odată cu acest meci de la Timişoara, să fie un nou început pentru noi“, a adăugat Silvian Cristescu, prim-managerul echipei oltene.

image



Sabău îşi pune elevii în gardă

Tehnicianul Timişoarei, Ovidiu Sabău, nu se ia după rezultatele de până acum ale Ştiinţei şi şi-a avertizat elevii că pot avea mari probleme dacă nu vor fi concentraţi. „Craiova a avut momente mai puţin bune în ultima perioadă, dar e o echipă care, dacă o laşi să joace şi nu îi blochezi jucătorii, îţi poate face probleme. Sper să reuşesc să-i mobilizez pe băieţi, să-i responsabilizez şi să câştigăm. Nu trebuie să fim relaxaţi, ci încrezători că putem continua şirul evoluţiilor frumoase“, a afirmat Sabău.

Partida FC Timişoara - Universitatea Craiova va putea fi urmărită LIVETEXT pe www.adevarul.ro

Vezi imagini de la ultima victorie a Craiovei la Timişoara

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite