Slatina: Universitatea Craiova, egala echipei a doua a campioanei Germaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Universitatea Craiova, egala echipei a doua a campioanei Germaniei
Slatina: Universitatea Craiova, egala echipei a doua a campioanei Germaniei

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată aseară în compania echipei a doua a campioanei Germaniei, Wolfsburg.

Mai citeşte:

Ce a spus Victor Piţurcă de Universitatea Craiova!


Care va fi ultimul adversar al Ştiinţei din perioada de pregătire

Află cine stă cu ochii pe jucătorii Ştiinţei

Partida din Austria, dintre olteni şi nemţii, a început perfect pentru alb-albaştri. În minutul 7, Dan Gogoşoiu a driblat un jucător advers şi l-a învins pe portarul advers. Trei minute mai târziu, Wobay i-a centrat lui Florin Costea în apropierea careului de 16 m, de unde decarul Ştiinţei a înscris cu un şut plasat. La pauză, Universitatea conducea cu 2-0. Adversarii au reuşit egalarea cu 20 de minute înainte de finalul întâlnirii.

Daniel Mogoşanu a utilizat jucătorii: Merlier, Bărboianu, I. Popescu, D. Stoica, Rose, Wobay, Gogoşoiu, Ologu, Firţulescu, V. Badea, F. Costea, R. Barbu, Dina, M. Costea şi Roman.

„A fost un test reuşit. Jucătorii au respectat schemele tactice, exersate şi la antrenamentul din această dimineaţă. Se poate spune că a fost una dintre cele mai bune partide ale noastre de până acum. Am greşit copilăreşte la cele două goluri. Adversarul a fost unul puternic, cu câţiva jucători masivi“, a declarat directorul executiv al Ştiinţei, Dan Stălinescu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite