Slatina: Universitatea Craiova a pierdut la Curtea de Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştiinţa a pierdut amicalul disputat astăzi, de la ora 11.00, la Curtea de Argeş, scor 2-0.

Itu şi Frăsineanu au înscris golurile echipei pregătite de Ştefan Stoica pe fondul greşelilor fundaşilor craioveni. Interesant este faptul că Eugen Trică nu a fost utilizat nici măcar un minut. Daniel Mogoşanu a început jocul cu Merlier - Misic, I. Popescu, D. Stoica, Rose - Prepeliţă, J. Nicolae, Şoavă, Firţulescu - F. Costea, Badea. Au mai intrat Buşu, Baird, Wobay, Ologu, Gogoşoiu, Mecea şi Roman.

Alb-albaştrii au evoluat destul de slab, australianul Michael Baird având cea mai mare ocazie a oaspeţilor, trimiţând pe lângă poartă din situaţie de unu la unu cu Arcaba. Dilevski nu a mai evoluat, acuzând o accidentare înaintea debutului întâlnirii.

Patronul Adrian Mititelu nu a acuzat prea mult rezultatul partidei de la Curtea De argeş, considerând benefic faptul că anumiţi componenţi tineri au fost titulari. „Meciul de astăzi, de la Curtea de Argeş, pentru noi nu a fost decât unul de antrenament, care se înscrie în ciclul de şase zile petrecute la Govora. Dacă azi nu jucau Ologu, Firţulescu, Jackie, Buşu, Misic, Gogoşoiu şi Popescu, atunci când să îi bagi? Lotul care a intrat astăzi pe teren a jucat la circa 30 - 40 % din capacitatea reală. Acest stagiu de şapte zile constituie un pas important în aducerea echipei la o forma fizico-tactică foarte bună.“

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite