Un bărbat din Seaca-Olt a fost arestat pentru uciderea soţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magistraţii olteni au fost de acord, azi, cu propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt de a-l aresta pe soţul ucigaş
Magistraţii olteni au fost de acord, azi, cu propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt de a-l aresta pe soţul ucigaş

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a decis, marţi - 24 iulie, trimiterea în judecată a lui Ionel Albu din comuna Seaca, judeţul Olt, sub acuzaţia de omor calificat. Mai precis, el este acuzat că şi-a ucis soţia după ce a bătut-o cu pumnii şi, apoi, a lovit-o cu o ţeavă metalică. El a fost arestat astăzi pentru o perioadă de 29 de zile.

Suspectul a fost reţinut iniţial în cursul zilei de luni pentru 24 de ore în urma unei decizii a Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Ionel Albu, în vârstă de 40 de ani, originar din comuna Seaca, judeţul Olt, lucra în Bucureşti. Luna trecută, bărbatul a revenit în localitatea de domiciliu pentru câteva zile cu scopul de a reface unul dintre zidurile casei unde locuia cu soţia şi cele două fiice adolescente.

În noaptea de 15/16 iulie, în urma unui conflict spontan pe care l-a avut cu soţia sa, a lovit-o pe aceasta cu pumnii şi, ulterior, cu o ţeavă metalică în zona capului şi peste corp. Gesturile violente ale bărbatului au cauzat victimei multiple leziuni, care au dus la decesul acesteia în incinta Spitalului din oraşul Roşiorii de Vede câteva zile mai târziu.

La data de 24 iulie a fost pusă în mişcare acţiunea penală împotriva inculpatului Ionel Albu, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt propunând magistraţilor arestarea sa preventivă pe o perioadă de 29 de zile deoarece considerăm că lăsarea în libertate prezintă pericol pentru ordinea publică”, a declarat procurorul Adrian Aspra, purtător de cuvânt al instituţiei menţionate.

La rândul său, judecătorul Gheorghe Biolan din cadrul Tribunalului Olt a precizat, marţi - 24 iulie, că instituţia pe care o reprezintă a fost de acord cu propunerea procurorilor olteni şi a dispus arestarea inculpatului pentru 29 de zile. Pentru fapta săvârşită, inculpatul riscă o pedeapsă cuprinsă între 15 şi 25 ani.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite