Un garaj şi o casă au fost cuprinse de flăcări. Pompierii olteni s-au luptat câteva ore cu focul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu. Poză generică
Incendiu. Poză generică

Pompierii olteni au intervenit azi-noapte pentru stingerea a două incendii în Caracal şi comuna Iancu Jianu. Nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale.

Militarii caracaleni s-au luptat luni noaptea mai bine de o oră cu flăcările care cuprinseseră un garaj de pe strada Grigore Alexandrescu. Focul a distrus garajul din lemn, acoperişul, 100 kilograme de deşeuri din lemn şi 200 kilograme de grâu. „Se pare că incendiul a izbucnit din cauza proprietarului care a aruncat jar peste o grămadă de gunoi şi l-a lăsat nesupravegheat“, a spus Ionuţ Cîrciumaru, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt. Pagubele s-au ridicat la 2.500 lei.
Şi pompierii din Balş au intervenit azi-noapte, în jurul orei 00.00, în comuna Iancu Jianu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe. Două ore s-au luptat militarii cu focul, însă a ars acoperişul, mobilierul din două camere, un televizor şi un frigider, pagubele ridicându-se la 20.000 lei. Potrivit pompierilor, cauza incendiului a fost coşul de fum deteriorat.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite