Un craiovean şi-a găsit maşina furată, după doi ani, într-o parcare din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a stat mai bine de un an într-o parcare din centrul oraşului, poliţiştii au dezlegat misterul  Daciei cu număr de Dolj de pe strada Libertăţii. A fost abandonată aici de un hoţ.

Dacia gri cu număr de Dolj a fost o adevărată vedetă în parcarea de pe strada Libertăţii. Mulţi au vrut să o cumpere şi să obţină pe ea un voucher prin programul Rabla, dar nimeni nu ştia cine este proprietarul ei. După mai bine de un an şi jumătate vecinii au aflat povestea maşinuţei misterioase. A fost furată dintr-o parcare din Craiova şi adusă la Slatina. Autorul este necunoscut, dar proprietarul a fost găsit de poliţişti şi a venit într-un suflet să îşi recupereze maşina. „Este prima mea maşină şi mi-au furat-o acum doi ani şi jumătate. Nu credeam să o mai găsesc. Nu înţeleg nici acum cine mi-ar fi putut fura maşina că doar nu e cine ştie ce, e o simplă Dacie. M-am trezit luni nopatea, pe la 1.30 cu poliţiştii la uşă şi m-au anunţat că mi-au găsit maşina. Am crezut că este o glumă”, a povestit Antonie Micşonu, de 64 de ani din Craiova.

„Nu am s-o vând pentru nimic în lume”

Bărbatul a promis că nu o va vinde pe „prinţesa lui” chiar dacă în jurul ei roiesc cumpărătorii. „E o maşină norocoasă. Sunt foarte fericit că am găsit-o. Nu am s-o vând pentru nimic în lume. E prinţesa mea”, a spus fericitul proprietar.
„Mulţi au vrut să o cumpere şi ne întrebau pe noi cine este proprietarul. Stă aici de aproape doi ani şi mereu ne-am întrebat cine o fi lăsat-o. Au fost şi vecini care au sunat la primărie ca să vină să o ridice că ocupa locul de parcare”, a spus Dumitru Gue, de 62 de ani care locuieşte în blocul GA8 de pe strada Libertăţii.
Poliţia a demarat o anchetă pentru a-l găsi pe hoţul care a adus maşina la Slatina şi a lăsat-o în parcare.

INFOBOX
Cum a fost găsită Dacia gri


Poliţiştii care patrulează prin oraş s-au autosesizat cu privire la maşina cu număr de Dolj care nu a mai fost mutată din parcare de mai bine de un an. Au aflat că a fost furată din Craiova şi şi-au informat colegii de la Inspectoratul de Poliţie Dolj care au mers la proprietarii autoturismului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite