Un copac doborât de vânt a blocat circulaţia rutieră pe o stradă din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia rutieră pe o stradă din municipiul Slatina a fost blocată, luni - 8 octombrie, pentru câteva ore. Blocajul a fost cauzat de un banal copac care, în timpul nopţii de duminică spre luni, a fost doborât la pământ de vântul extrem de puternic. Pompierii au acţionat la faţa locului pentru a curăţa strada şi a o reda circulaţiei rutiere.

Sosirea toamnei adevărate a venit aşa cum au prevăzut meteorologii: cu vânt puternic şi scăderea drastică a temperaturilor. La Slatina, după ce duminică – 7 octombrie, au fost temperaturi de vară, situaţia s-a schimbat sensibil din timpul nopţii, astfel că, în cursul nopţii de luni – 8 octombrie, vântul extrem de puternic a doborât la pământ un copac pe o stradă de la marginea oraşului, blocând-o pentru mai multe ore. Pompierii au fost solicitaţi să intervină.

Pompierii au fost ajutaţi de angajaţii unei firme locale de salubritate

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

“Am primit un apel la 112 prin care am fost chemaţi să intervenim la intersecţia străzilor Banului cu Basarabilor, pentru degajarea unui copac şi a unor fire electrice căzute pe carosabil din cauza vântului. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, oamenii noştri au tăiat şi au degajat copacul de pe carosabil prin secţionare, după care echipaje de intervenţie ale societăţilor de cablu şi electricitate au acţionat şi ele pentru degajarea cablurilor de pe şosea. Nimeni nu a fost rănit”, a afirmat plutonier Alin Băsăşteanu, responsabil relaţii mass-media ISU Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite