Slatina: Un bărbat din comuna Urzica a murit după ce a fost bătut şi înjunghiat de mai mulţi agresori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 35 de ani din Comuna Urzica a fost omorât cu bestialitate la sfârşitul săptămânii trecute  de patru persoane care l-au scos afară din locuinţă, l-au târât în stradă şi l-au omorât în bătaie

Agresorii împreună cu victima au mers la un bar din localitate vineri seară unde au consumat băuturi alcoolice. În jurul orei 22.30, Marian Colac s-a ridicat de la o masă alăturată şi a plecat acasă. După ce au terminat de băut, Adrian Raicea de 26 de ani, Daniel Băltăreţu de 21 de ani, ambii din localitatea Obârşia împreună cu Costinel Grigore de 32 de ani şi Marian Logofătu de 38 de ani, ambii din comuna Urzica, au ieşit afară şi au văzut ca le lipseşte o curea cu care legaseră calul. Bănuindu-l pe bărbatul care plecase au decis să meargă peste el să îi ceară socoteală. „Cei patru au mers până la casa victimei,  unde au strigat la poartă. I-a întâmpinat mama acestuia pe care au lovit-o şi au tras-o de păr”, a spus Daniel Aspra, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Victima a ieşit la poartă să vadă ce se întâmplă, iar cei patru l-au scos afară din curte şi l-au luat la bătaie. Aceştia l-au lovit cu o blană smulsă dintr-un gard, cu pumnii şi picioarele şi l-au înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit. L-au lăsat într-o baltă de sânge şi au plecat. Bărbatul a fost adus în casă de părinţi, care au sunat la salvare şi au anuţat poliţia.

image

Părinţii bărbatului bătut, l-au băgat în casă, după care au anunţat poliţia

A fost dus la Spitalul din Corabia, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale. În ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanţă, bărbatul a murit în drum spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, din cauza rănilor provocate de cei patru agresori. „În urma cercetărilor s-a constatat că doar primii trei bărbaţi au participat la agresiune, cel de-al patrulea fiind cercetat în stare de libertate. Li s-a emis mandat de arestare pentru 29 de zile pentru comiterea  infracţiunii de omor calificat”, a mai spus Aspra. Cei trei riscă o pedeapsă cuprinsă între 15 şi 25 de ani de închisoare. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite