Un bărbat din Cârlogani şi-a înjunghiat nevasta, apoi i-a dat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conflict domestic dus până la extrem luni-dimineaţă în comuna Cârlogani. Pe fondul consumului exagerat de alcool şi a geloziei, un bărbat şi-a bătut nevasta, a înjunghiat-o, apoi i-a dat foc.

Incidentul s-a consumat la primele orele ale dimineţii de luni, 9 iulie. Verginica S., de 44 de ani, din comuna Cârlogani, a fost adusă de o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina în stare gravă. Mai exact, femeia prezenta mai multe plăgi tăiate înţepate la nivelul toracelui, dar şi arsuri pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului.

„O echipă din cadrul I.P.J. Olt s-a deplasat de urgenţă la locul incidentului, unde, din cercetările efectuate, s-a stabilit că victima, în jurul orelor 06.00, în locuinţa comună, pe fondul consumului de alcool şi a geloziei, a fost agresată de către soţul său (Minodor S., 50 ani), care i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului cu un corp contondent, a înjunghiat-o cu un cuţit, după care a incendiat-o cu benzină”, a declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Oficialul IPJ Olt a precizat că dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care continuă cercetările. Bărbatul a fost arestat pentru 24 de ore, urmând să fie Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt cu propunere de reţinere pe 29 de zile. El este acuzat de tentativă de omor calificat şi riscă o pedeapsă cuprinsă între 7 ani şi şase luni, până la 12 ani şi şase luni.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite