Ultimul apel pentru persoanele selectate de AJOFM pentru munca în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt informează că persoanele selectate la Slatina în data de 5 decembrie 2011pentru a munci în agricultură în Spania urmează să fie sunate.

Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt au declarat că persoanele selectate la Slatina în data de 5 decembrie 2011 pentru domeniul agricol – Spania, că, începând de săptămâna viitoare, vor fi contactate telefonic de către firma transportatoare pentru plecarea la muncă.
“Este vorba despre contracte de muncă la căpşuni, dar nu numai. Rugăm toate persoanele selectate anul trecut pentru a merge la muncă legal în Spania în domeniul agricol să răspundă la telefon şi, totodată, să nu îşi schimbe numerele de telefon comunicate iniţial angajatorului spaniol în urma selecţiei. Este păcat să piardă un contract de muncă destul de bănos la urma urmei pentru că îşi schimbă telefonul sau numărul. Acţiunea ar fi trebuit să înceapă mai devreme, dar, din cauza vremii nefavorabile pentru agricultură, totul a mai întârziat, dar nu s-a pus problema anulării contractelor. Deci, rugăm persoanele selectate să fie atente şi să răspundă la telefon, chiar dacă sunt apelate de pe un număr necunoscut”, a afirmat Elena Ţane, consilier EURES în cadrul AJOFM Olt.
Reprezentantul instituţiei a mai precizat că persoanele selectate la Craiova în acelaşi sens care nu au răspuns la telefon când au fost sunate de către angajatorul spaniol nu vor mai fi contactate. Pentru mai multe informaţii, doritorii au la dispoziţie numerele de telefon 0249/411.002 sau 0249/438.595, interior 118.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite