Slatina: Un bărbat s-a aruncat în Olt UPDATE (galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Slatina s-a înecat astăzi  în râul Olt. Petre Staicu în vârstă de 59 de ani din localitate, cu domiciliul pe strada Trandafirilor, a fost găsit de către pescarii aflaţi pe pod.

UPDATE Petre Staicu era şeful Ordinul Asistenţilor Medicali şi Moaşelor din România - Filiala Olt. Apropiaţii spun că era un om foarte bun şi la locul lui. "Eram prieteni de-o viaţă. Sunt în stare de şoc şi nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Casa mea era şi casa lui şi invers, când veneam pe la el parcă eram la mine acasă.Este o lovitură mare pentru mine. Am vorbit cu el şi avea nişte nemulţumiri şi chiar trebuia să ne întâlnim zilele acestea pentru că vroia să-mi spună ce îl apăsa, dar nu-mi închipuiam că o să facă un asemenea gest. Este incredibil", ne-a declarat cu lacrimi în ochi, Dan Duţan, cel mai bun prieten al victimei.
Acesta a ţinut să precizeze că Petre nu avea probleme în familie.

Trupul bărbatului a fost văzut în această dimineaţă, plutind sub apă de pescari, după ce a fost adus aproape de mal de curenţi.
 Potrivit criminaliştilor cadavrul se afla în apă de aproximativ o oră şi se pare că acesta a avut intenţia de a-şi pune capăt zilelor, aruncându-se în râul Olt de pe pod. „În urma cercetărilor, s-a constat că cetăţeanul găsit înecat s-a sinucis, aruncându-se de pe Podul Olt” ne-a declarat Adrian Petcan, poliţist criminalist.

Poliţiştii recomandă slătinenilor să nu facă baie în locuri interzise

"Pentru a evita riscul de înec, nu intraţi în râuri, lacuri, bălţi neamenajate pentru înot sau agrement. Respectaţi recomandările de genul „Scăldatul interzis” de pe indicatoarele din zonele râurilor, lacurilor şi bălţilor neamenajate. În zonele de agrement, pentru siguranţa dumneavoastră, nu intraţi în apă cu adâncime mare/necunoscută, de unul singur sau fără mijloace de salvare. Respectaţi indicaţiile date de personalul care lucrează în zonele de agrement. Evitaţi jocurile în apă, în care puteţi pune în pericol sănătatea sau viaţa celorlalţi." recomandă Claudia Radu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite