Tupeu: Şofer la 14 ani riscă închisoarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un puşti de 14 ani din comuna Grădinile riscă să ajungă la puşcărie după ce a fost surprins de poliţişti conducând un autoturism.

Doi tineri riscă să ajungă la închisoare pentru că au fost depistaţi în timp ce conduceau fără să aibă dreptul. Este vorba despre un puşti de 14 ani din comuna Grădinile, Adrian M., care a fost depistat de poliţiştii din localitate în cursul zilei de luni, 15 august, orele 11.00, în timp ce conducea un autoturism. Din verificări, poliţiştii au stabilit că autoturismul figura ca fiind neînmatriculat. Dată fiind situaţia, urmează a se efectua expertize care să steabilească dacă minorul are sau nu discernământ. Dacă specialiştii vor ajunge la concluzia că băiatul are discernământ, atunci acesta riscă să ajungă la închisoare pentru maximum 3,5 ani. Dacă rezultatul expertizei psihiatrice va fi unul negativ, atunci nu va răspunde penal şi totul se va „stinge” de la sine deoarece nu a avut loc niciun accident.
Cea de-a doua persoană depistată în neregulă este un tânăr de 25 de ani din comuna Vişina Nouă. Acesta a fost surprins în cursul zilei de luni de poliţiştii de la Brigada Rutieră a IPJ Olt irculând pe DJ 544, pe raza comunei Vădăstriţa, la volanul unei maşini fără a avea asupra lui permisul de conducere. Poliţiştii au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite