Trupa Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu“ a câştigat trofeul festivalului de teatru pentru liceeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

12 trupe de teatru au urcat, joi, pe scena festivalului de teatru pentru liceeni „Dialogul absurzilor...?“. Cei mai buni actori au fost elevii Colegiului Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu“ din Slatina, care au câştigat marele premiu al festivalului.

11 licee din Slatina, Caracal, Corabia, Balş, Drăgăneşti-Olt, Văleni şi Osica de Sus au fost reprezentate la prima ediţie a festivalului de teatru de 12 trupe de actori amatori. Juriul condus de actorul Claudiu Bleonţ a decis, la finalul reprezentaţiilor, câştigătorii. Cea mai bună trupă de teatru a fost cea de la Colegiul „Nicolae Titulescu“, care a primit marele premiu, respectiv trofeul festivalului şi o diplomă. Elevii, coordonaţi de profesoara Maria Popa, au concurat cu piesa „Cvartetul“. Pe locul I s-au clasat liceenii de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu“, pe locul II cei de la Liceul cu Program Sportiv, iar pe locul III s-au clasat elevii de la Colegiul Naţional Agricol „Carol I“. Toţi participanţii au primit diplome.
Festivalul de teatru pentru liceeni „Dialogul absurzilor...?“ a fost organizat pentru prima dată la Slatina. Evenimentul a fost dedicat dramaturgului Eugen Ionescu, care este omagiat în aceste zile la Slatina şi Bucureşti.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite