UPDATE Tribunalul Olt l-a pus în libertate pentru a patra oară pe Bercea Mondial. Procurorii vor face recurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bercea Mondial susţine că este nevinovat
Bercea Mondial susţine că este nevinovat

Magistraţii Tribunalului Olt au admis astăzi cererea de eliberare a lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, depusă de avocaţii acestuia la ultimul termen de judecată. Procurorii pot face recurs în termen de 24 de ore de la pronunţare.

UPDATE ORA 14.58 Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt au anunţat în urmă cu puţin timp că vor ataca cu recurs decizia Tribunalului Olt privind eliberarea lui Bercea Mondial. Interlopul va rămâne după gratii până la judecarea recursului de Curtea de Apel Craiova. Decizia de astăzi este a patra de acest fel dată de Tribunalul Olt. Magistraţii olteni au decis de două ori în această lună că Bercea Mondial poate fi eliberat, considerând că acesta nu reprezintă pericol public.

ORA 14.33 Bercea Mondial este din nou la un pas de a scăpa de închisoare. Judecătorii de la Tribunalul Olt au decis astăzi că el poate fi judecat în stare de libertate. „S-a admis cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu obligativitatea de a nu părăsi localitatea“, a spus judecătorul Gheorghe Biolan, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt.

Vom reveni cu amănunte!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite