FOTOGALERIE: Trei răniţi într-un accident produs la Slătioara-Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul Mercedes a ieşit cel mai "şifonat" din accident
Autoturismul Mercedes a ieşit cel mai "şifonat" din accident

Un accident produs astăzi, în jurul orelor 11.00, pe raza comunei Slătioara, s-a soldat cu rănirea a trei persoane. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean din Slatina.

La locul accidentului au acţionat un echipaj de prim-ajutor din cadrul SMURD Slatina, precum şi unul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Accidentul a avut loc în jurul orelor 11.00, pe DJ 677, pe raza comunei Slătioara, judeţul Olt: un autoturism marca Mercedes a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară Volkswagen aparţinând unei firme din municipiul Slatina.

.

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

Ajunşi la locul solicitării, paramedicii au acordat primul ajutor mai întâi unei persoane de sex feminin, pasageră în autoturismul Mercedes. Astfel, victima în cauză (Tudoriţa C., în vârstă de 57 de ani), originară din comuna Traianu, a fost găsită de salvatori în stare conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator, cu dureri la membrele inferioare şi superioare.

“La locul accidentului am găsit trei victime, care au beneficiat de primele îngrjiri. Este vorba despre doi bărbaţi, şoferi ai celor două autoturisme implicate în accident, şi o femeie care era pasager într-unul dintre maşini. Toate victimele au fost transportate stabilizate fiind la Spitalul Judeţean din Slatina”, a afirmat plutonier Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii accidentului rutier.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite