Trei răniţi în urma unui accident cu un tractor pe raza Piatra-Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe raza localităţii Piatra-Olt
Accidentul a avut loc pe raza localităţii Piatra-Olt

Trei persoane au ajuns la spital marţi seară după ce şoferul unui autoturism a intrat într-un tractor din cauza neatenţiei, pe raza localităţii Piatra-Olt.

Accidentul a avut loc ieri, 3 iulie. Daniel S. (34 de ani), din oraşul Balş, conducea autoturismul proprietate personală în jurul orelor 22.30 pe D.N. 65 - E 574, în afara localităţii Piatra-Olt, din direcţia Slatina-Balş. La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului.

“Din cauza neatenţiei în conducere, şoferul de 34 de ani a intrat în coliziune cu un autotractor, proprietate a unei societăţi comerciale cu profil construcţii, condus regulamentar în aceeaşi direcţie de mers de către Dan T., în vârstă de 44 ani, din localitatea Ardud, judeţul Satu Mare. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto Daniel D., precum şi a încă doi pasageri aflaţi în autoturismul condus de acesta, ambii de 34 de ani şi originari din comuna Bobiceşti. Toate victimele au fost internate la Spitalul Judeţean Slatina”, a precizat comisar-şef Claudia Radu, ofiţer relaţii mass-media al IPJ Olt.

Ambilor conducători auto implicaţi în accident le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite