Trei primari PDL, în şir indian către PSD după Bărbulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Excluderea lui Daniel Bărbulescu, deputat ales pe listele PDL în 2008, deoarece a votat moţiunea de cenzură depusă de USL săptămâna trecută nu a rămas fără urmări. Odată cu el au părăsit „barca portocalie” încă trei primari de comune, respectiv Florentin Andronie (Brebeni), Sorin Rădulescu (Vădastra) şi Stelian Oprea (Vădăstriţa). Oamenii, toţi patru, şi-au regăsit repede "busola" şi au îmbrăţişat doctrina roş

Deputatul PDL-ist până săptămâna trecută, Daniel Bărbulescu, nu a plecat cu mâna goală din partidul pe care l-a reprezentat în ultimii patru ani în Parlament. Mai exact, odată cu el au plecat din fostul partid prezidenţial şi trei primari „portocalii”.
Este vorba despre Florentin Andronie, primar în comuna Brebeni, Sorin Rădulescu de la Vădastra şi Stelian Oprea de la Vădăstriţa. Niciunuia dintre aceştia nu le-a luat prea mult timp ca să se gândească încotro să meargă şi s-au reorientat rapid către PSD, partid membru al Uniunii Social Liberale (USL).
„Noi nu avem nimic împotriva celor trei primari care au venit în PSD alături de dl. deputat Daniel Bărbulescu. Sunt oameni conştiincioşi, care, probabil, nu s-au mai regăsit în partidul pe care l-au reprezentat până acum şi pe listele căruia au fost aleşi iniţial. PSD nu are nimic împotriva oamenilor care vor să facă treabă”, a declarat preşedintele filialei judeţene a PSD, Paul Stănescu.
Cei trei primari vor candida pe 10 iunie din partea USL pentru un nou mandat în localităţile pe care le-au patronat în ultimii patru ani.

CITEŞTE şi:

PSD Olt mai racolează un traseist politic: deputatul PDL Daniel Bărbulescu

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Slatina şi din judeţ despre campanie, alegeri şi candidaţi! Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale din 10 iunie 2012!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite