Slatina: Trafic ilegal cu băuturi alcoolice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Trafic ilegal cu băuturi alcoolice
Slatina: Trafic ilegal cu băuturi alcoolice

Cadrele Serviciului de Investigare a Fraudelor (SIF) au desfășurat o activitate amplă de control la nivelul  județului Olt.

Aceștia au depistat o autoutilitară în comuna Bărăști, condusă de Mihai B de 62 de ani din Pitești.Șoferul transporta ilegal un număr de 22 de bidoane a 22 de litri fiecare, care conțineau băuturi spirtoase fără banderolă fiscală. În urma verificărilor s-a stabilit că Mihai B. nu posedă documente pentru băuturile pe care le transporta. Întreaga cantitate de băuturi alcoolice a fost confiscată, conducătorul auto fiind sancționat conform prevederilor legii în vigoare.
De asemenea SIF împreună cu reprezentanții Gărzii Financiare Olt au depistat la intrarea în orașul Corabia un autoturism condus de Florin B., de 23 de ani, din București care transporta 2376 de litri de băuturi alcoolice. După verificări amănunțite polițiștii au constatat că documentele de proveniență conțin date false. Mijlocul de transport din factură nu era cel specifiicat în acte, iar persoana delegată nu corespundea cu numele șoferului, iar firma beneficiară, din Caracal, nu exista. Toată cantitatea de băuturi alcoolice s-a confiscat, iar mașina  a fost reținută până la finalizarea cercetărilor.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite