Toate drumurile din Olt sunt deschise circulaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe toate drumurile din judeţ se circulă în condiţii de iarnă (foto arhivă)
Pe toate drumurile din judeţ se circulă în condiţii de iarnă (foto arhivă)

Problemele cauzate de zăpadă şi viscol par să se fi încheiat. Frigul este cel care le dă acum bătăi de cap oltenilor. Judeţul Olt se află sub cod galben de ger persistent până pe 12 februarie.

Pe toate tronsoanele de drum din judeţul Olt se circulă în condiţii de iarnă, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt. Aşadar, toate drumurile naţionale, judeţene şi comunale din judeţ sunt deschise ciculaţiei. „La ora 08.00, se acţiona pe toate drumurile judeţene şi pe cele şase tronsoane de drum naţional ce trec prin judeţ, fiind împrăştiat material antiderapant, în special în pante şi curbe“, a spus plutonierul Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Oamenii străzii, adăpostiţi de ger

Dacă zăpada nu mai dă bătăi de cap, gerul este cel care creează acum probleme. Pentru că în Olt este vreme geroasă autorităţile au demarat „Procedura pentru prevenirea deceselor prin hipotermie a persoanelor fără adăpost şi a celor din spaţii neîncălzite“. Astfel, în ultimele 24 de ore au fost cazate în centrele special amenajate din Slatina 18 persoane fără adăpost şi o persoană în Caracal.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite