Tir răsturnat într-o curbă la Găneasa-Olt, doi minori răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţia în zonă a fost blocată pentru aproape trei ore
Circulaţia în zonă a fost blocată pentru aproape trei ore

Un accident de circulaţie produs marţi seară pe raza comunei Găneasa, judeţul Olt, a dus la răsturnarea unui tir şi rănirea şoferului, precum şi a celor doi fii minori ai acestuia.

Neatenţia şi ploaia au dus, marţi seară, la producerea unui grav accident rutier care se putea solda cu urmări tragice. Un bărbat de 34 de ani, din municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, conducea, în jurul orelor 20.00, pe DN 65 - E 574, pe raza comunei Găneasa, dar în afara localităţii, în timp ce conducea un tir proprietate a unei firme din Alba Iulia, pe direcţia de mers Slatina – Craiova, într-o curbă la dreapta, acesta nu a redus viteza de deplasare, a derapat din cauza ploii torenţiale şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

“În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto şi a fiilor săi minori, de opt şi, respectiv, patru ani, care se aflau în tir. Victimele accidentului au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina, unde au rămas sub supraveghere medicală în vederea continuării investigaţiilor medicale”, a declarat comisarul-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Circulaţia rutieră blocată pentru trei ore

La faţa locului a intervenit şi paramedicii SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” Olt, care au acordat primele îngrjiri medicale şoferului. De asemenea, pompierii olteni au acţionat cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru curăţarea carosabilului de produse petroliere - motorină şi ulei - rămase pe acesta în urma accidentului, în vederea restabilirii siguranţei participanţilor la trafic.

Şoferul tirului a fost testat cu aparatul etilotest - rezultatul fiind negative, şi au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Circulaţia rutieră a fost întreruptă pe ambele sensuri de mers de pe D.N. 65 – E 574 pentru aproape trei ore de la producerea evenimentului rutier, aceasta fiind deviată pe D.N. 64 Găneasa – Piatra Olt, precum şi D.J. 546 Piatra Olt – Slătioara.

Poliţiştii au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite