S-a răsturnat cu tirul încărcat cu lemne într-un şanţ la Strejeşti-Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tirul s-a răsturnat într-un şanţ şi nimeni nu a fost grav rănit
Tirul s-a răsturnat într-un şanţ şi nimeni nu a fost grav rănit

Un tir încărcat cu lemne s-a răsturnat, în această dimineaţă, pe raza satului Colibaşi din comuna Strejeşti. Trei autospeciale au intervenit la faţa locului.

Două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt şi o autospecială SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Matei Basarab” Olt au intervenit la locul accidentului, care a avut loc în jurul orelor 07.00.

Cele trei persoane care se aflau în cabina tirului în cauză au reuşit să iasă singure înainte de sosirea la faţa locului a celor trei echipaje pentru acordarea primului-ajutor.

“Paramedicii au acordat îngrijiri medicale unui pasager de 27 de ani care se afla în cabină la momentul incidentului rutier, o persoană originară din comuna Berevoieşti, judeţul Argeş. Ulterior, pasagerul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina unde a primit alte îngrijri medicale mai amănunţite. Tot aici au ajuns şi celelalte două persoane care se aflau în cabina tirului, inclusiv şoferul”, a declarat plutonier Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Poliţiştii cercetează circumstanţele în care s-a produs accidentul rutier. Din primele cercetări se pare că vinovat ar fi şoferul, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Circulaţia autovehiculelor a continuat să se desfăşoare normal după producerea incidentului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite