Slatina: Tinerii morţi în accidentul de la Curtişoara au fost conduşi pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de rude şi prieteni au venit astăzi la Curtişoara pentru a-şi lua rămas bun de la Marius şi Dan, tinerii care au murit vineri noaptea în accidentul de circulaţie din Curtişoara.

O stradă plină de durere şi lacrimi. Aceasta era atmosfera care te întâmpina la intrarea în comuna Curtişoara. Familiile celor doi tineri se află încă în stare de şoc şi nu le vine să creadă că într-o clipă şi-au pierdut copiii.”Suntem terminaţi! Băiatul meu s-a dus. Nu mai este. Doamne, cum s-a putut întâmpla una ca asta!”, spune îndurerat tatăl lui Marius, Ştefan Teleu. Acasă la Dan aceeaşi atmosferă. Rudele şi prietenii stau şi îl plâng pe tânărul care în urmă cu numai câteva zile era printre ei. Părinţii lui Dan, îndureraţi nu vor să comenteze nimic. „Sunt  cu sufletul pustiu după ce fiul lor nu mai este alături de ei”, a explicat o bătrână din mulţime.



Au zburat cu maşina 40 de metri

Dan şi Marius erau prieteni din copilărie, iar vineri seara se întorceau de la Slatina. Maşina în care se aflau gonea cu peste 150 de kilometri la oră. Dan Stroiuleasa, de 22 de ani a pierdut controlul autoturismului şi a intrat într-un cap de pod. În urma impactului maşina a fost proiectată într-un autoturism care mergea regulamentar pe sensul opus. Marius a murit pe loc, iar şoferul a decedat la scurt timp după producerea accidentului, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de paramedicii SMURD. „Veneam de la serviciu către Slatina şi am văzut maşina de pe contrasens. A intrat în mine după care am fost proiectaţi într-un şanţ. Am reuşit să ies din maşină şi am sunat la 112”, a spus Alin Boştinaru, şoferul jeep-ului.
Incredibil este şi modul în care s-a produs acest accident. Între podul de care s-au izbit şi locul accidentului este o distanţă de aproximativ 40 de metri, dar pe carosabil nu se văd urmele maşinii. Din primele cercetări, poliţiştii au concluzionat că maşina condusă de Dan a fost aruncată în aer pâna când s-a izbit de maşina de teren.

image
Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite