Slatina: Ţigări de contrabandă, confiscate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Ţigări de contrabandă, confiscate de poliţişti
Slatina: Ţigări de contrabandă, confiscate de poliţişti

Poliţiştii din judeţul Olt au organizat, ieri, acţiuni de control printre agenţii economici.

Oamenii legii din Slatina împreună cu cei din Ipoteşti şi Milcov au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor săvârşite de comercianţi, pe linia respectării drepurilor de autor şi alte drepturi conexe. „În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au controlat cinci agenţi economici, au constatat trei infracţiuni la Legea nr. 8/1996 şi  au aplicat o sancţiune contravenţională la O.U.G. nr. 195/2002 Rep, în valoare de 150 lei“, a spus comisar Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.
Tot ieri, poliţiştii din cadrul Formaţiunii de Investigare a Fraudelor şi cei ai Poliţiei Rutiere de la Poliţia oraşului Corabia împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Izbiceni au organizat o acţiune pe raza comunei Izbiceni, pe linia respectării prevederilor Legii12/1990 şi a OUG 195/2002.
„În cadrul acestei acţiuni, au fost controlate opt societăţi comerciale şi au fost confiscate bunuri în valoare de 150 lei,  fiind aplicate trei sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.500 lei“, a precizat comisar Claudia Radu. Cu această ocazie, pe raza comunei Izbiceni, poliţiştii au depistat pe Vasilica I., de 38 ani, din oraşul Corabia, în timp ce oferea spre vânzare 34 pachete ţigări, de diferite mărci, care nu aveau banderole legale de marcaj şi pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă.
S-a dispus ridicarea, în vederea confiscării, a întregii cantităţi de ţigări şi sancţionarea contravenţională cu amendă, în valoare de 1500 lei, conform Legii nr. 12/1990 R.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite