Termoizolarea la Slatina – realizată, dar neplătită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările la blocurile cu zece etaje din Slatina se dovedesc a fi lungi şi anevoioase
Lucrările la blocurile cu zece etaje din Slatina se dovedesc a fi lungi şi anevoioase

Autorităţile locale din Slatina au luat „ţeapă” de la locuitorii urbei în ce priveşte lucrările de termoizolare. Primăria a definitivat o parte semnificativă a lucrărilor pe acest segment în oraş, numai că beneficiarii - adică locatarii blocurilor termoizolate, au uitat să plătească.


Conducerea oraşului se aştepta ca proprietarii din apartamentele amplasate în blocurile modernizate prin termoizolare în ultimii doi ani să îşi plătească confortul din prezent. Numai că slătinenii în cauză, odată ce s-au văzut cu apartamentele „îmbrăcate” în polistiren, au uitat de această obligaţie. Astfel, potrivit declaraţiilor administratorului public al urbei, Minel Prina, la bugetul local ar fi trebuit să intre în acest an 2,8 milioane de lei ca parte a primei rate din procesul de reabilitare.
„Locuitorii oraşului au plătit până în prezent doar 1 milion de lei din cei 2,8 milioane cât ar fi trebuit”, a declarat Prina. Până la ora actuală, în Slatina au fost reabilitate prin termoizolare 49 de blocuri, alte nouă fiind în plin proces al lucrărilor. Numai anul acesta, municipalitatea slătineană a alocat 5.560.000 lei pentru astfel de lucrări. Reprezentanţii primăriei speră ca, până în vara 2012, toate blocurile turn cu zece etaje din oraş să fie termoizolate.



Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite