Tentativă de furt la BILLA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din comuna Valea Mare a fost surprins de angajaţii magazinului BILLA din Slatina pe când încerca să plece din magazin cu produse neplătite

După ce, luni de zile, angajaţii complexului comercial BILLA din Slatina au tot constatat cum le dispar din produse fără să îi poată descoperi pe făptaşi, eforturile le-au fost răsplătite vineri, 5 august. Poliţiştii au fost solicitaţi de urgenţă în după-amiaza zilei menţionate pentru a ridica un bărbat ce fusese surprins pe când încerca să părăsească magazinul având asupra lui produse neplătite. În fapt, agenţii de pază din cadrul supermarketului l-au reţinut primii pe hoţul ghinionist care vroia să plece din magazin cu un piept de pui afumat şi o roată de caşcaval. Bărbatul îşi îndesase produsele în buzunarele de la pantaloni şi a fost oprit de paznici după ce trecuse de casele de marcat.

Luat la întrebări, bărbatul - originar din comuna Valea Mare, a spus că încercase să fure pentru că nu avea bani şi nu îşi permitea să plătească produsele sustrase ilegal. La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică care l-a identificat pe cel care a sustras bunurile ca fiind Constantin D., de 54 ani, din comuna Valea Mare.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite